Oleh: Urang Rantau | Juni 23, 2008

Foto Bukittinggi Tempo Dulu

Seputar Depan Kantor DPRD skrg : 1930


Responses

  1. satinggi-tinngi buruang tabang pasti baliak ka sarang juo,sajauh-jauh denai marantau pasti kapulang juo

  2. Ass. Uda, lai buliah ambo mandapek an photo-photo lamo Bukiktinggi jo Padang??? Kok lai, sanang bana hati kami manarimo bantuan Uda.

    • sory Sri ambo baru baliak dari Luar Nagari indak sampai mambari komentar Uni Sri nah untuk foto-foto nyo ambo masuakkan di Face book ambo nah email uni masih nan iko kan

      • Maaf uda, ambo indak padhusi do, ambo jantan. imel ambo nakula_jogja@yahoo.co.id. MOkasih banyak yo da

      • sipps….. terimo kasih dinda imel

  3. mantap pak nop

    lai sehat se….

  4. kalo mau liat foto2 jaman dulu coba ke- http:kitlv.pictura-dp.nl/ – . disini banyak banget foto2 kota di indonesia. klik “specific search..”. Untuk kota bukittinggi tempo dulu cari dengan keyword : bukittinggi, agam atau dengan description : fort de kock, karbouwengat.

    • thank for inform…..

  5. sorry, saya lupa..untuk translate keterangannya (bahasa dutch), bisa pakai google translate..

  6. ass dunsanak. Kalau bulia ambo bakandak ka sanak, bulia ndak foto2 jaman saisuak tu di bagi ka ambo.Alhamdulillah kalau lai buliah. Tarimo kasih banyak dunsanak.ass wwb

    • caliak lah di Facebook Ambo…ok sanak.. cari teman ( add seno nofri ) disitu banyak fotonyo

      • ok sanak, tarimo kasih banyak

  7. ondehmandeh.. batambah pangatahuan ba kiktinggi jaman saisuakno..hehe. mokasi yo uda/mamak nan lah babagi ka ambo..

  8. bergabung dengan group “Oerang Boekik” facebook

    anda akan melihat poto2 bukittinggi tahun 1900

    • itu kan sebagian foto dari ambo juo…boos

  9. tambah lagi informasinya dong

    • insyaallah

  10. hs


Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

Kategori

%d blogger menyukai ini: